Over ons

Bakkerij Leo Geerts dankt haar naam aan oprichter Leo Geerts, die in 1961 samen met zijn vrouw Marietje een bakkerij begon in het kerkdorp Biezenmortel.

Inmiddels wordt het bedrijf geleid door dochter Hélène, haar man Kees en zoon Tijs Evers. Zij staan samen met ruim 40 enthousiaste collega’s dagelijks voor u klaar om, met liefde en passie voor het ambacht, brood en banket te maken.

Wij zijn uniek in Nederland daar wij nog op ambachtelijke wijze werken (er zijn zelfs recepten bij die nog door Leo Geerts zelf zijn ontwikkeld), met extra aandacht voor gezondheid. Al ons brood is lactose-vrij en heeft daarnaast het laagste zoutgehalte van Nederland (zonder zoutvervanger). Bij ons is volkoren ook 100% volkoren en spelt ook 100% spelt. Door onze ambachtelijke werkwijze kunnen wij snel inspelen op trends en ontwikkelingen.

Tot onze grote klantenkring behoren onder andere ziekenhuizen, supermarkten, verzorgingstehuizen, kinderdagverblijven, scholen, cateraars, campings en horeca in de regio. Ons verzorgingsgebied (Midden-Brabant) strekt zich uit van Gilze tot Rosmalen en van Schijndel tot Waalwijk en alles wat daar tussen zit.

Daarnaast hebben wij 4 eigen winkels waar u een uitgebreid assortiment aan brood, banket en diverse andere lekkernijen kunt vinden.

Winkel Biezenmortel

Deze winkel is geopend in 1961 en ademt nostalgie en ambacht uit. Deze winkel is 3 ochtenden per week geopend en heeft in februari 2020 een restyling gehad.

Winkel Udenhout

In mei 2009 is deze winkel geopend door Tijs. Na een uitgebreide verbouwing in 2011 is het assortiment van deze winkel flink uitgebreid. U kunt hier ook terecht voor verschillende delicatessen zoals Hollandse en buitenlandse kazen, wijnen, nootjes en diverse lekkere salades. Ook kunt u hier uitstekend terecht voor heerlijk vers belegde broodjes. Bestellen? Bel dan 013-511 03 07, dan adviseren we u.

Winkel Berkel-Enschot

Na ruim 6 jaar gevestigd te zijn geweest in winkelcentrum Eikenbosch, zijn we begin 2020 verhuisd naar onze nieuwe winkel in winkelcentrum Koningsoord. Het ambacht en de liefde voor het product staan centraal in deze winkel, waar regelmatig producten worden gemaakt waar u bij staat, zoals aardbeienvlaaitjes (in het seizoen), eierkoeken en worstenbroodjes. Ook vindt u hier meerdere soorten desembroden.

Winkel Loon op Zand

In juni 2017 is onze winkel aan het Oranjeplein in Loon op Zand geopend. Dit is onze nieuwste winkel die vanaf de opening al een flink aantal vaste gasten mag verwelkomen. Sinds april 2019 kunt u in deze winkel ook terecht voor delicatessen, zoals binnen- en buitenlandse kazen, wijnen, salades en vers gebrande nootjes.

Sparen bij Leo Geerts

Vanaf maart 2020 kunt u sparen voor gratis lekkere producten. Dit doen wij door middel van ‘Piggy-sparen’. U spaart punten bij elke besteding. De gespaarde punten (op app of pasje) kunt u bij ruim 5000 ondernemingen in Nederland besteden. U heeft al bij 25 punten voordeel en u kunt heel eenvoudig uw gespaarde punten en beloningen digitaal inzien.

Duurzaam

Bakkerij Leo Geerts heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

- Het gebruik van lokale producten (appels voor het streekappeltaartje uit Waspik) welke worden geschild door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bovendien rijden wij hiervoor geen extra kilometers;

- We maken gebruik van led-verlichting in onze winkels en bakkerij;

- Ons wagenpark is, waar mogelijk, de beste optie voor het milieu in zijn klasse;

- We doen mee aan ‘Too good to go’ om voedselverspilling tegen te gaan;

- We verstrekken regelmatig overgebleven brood aan voedselbanken in de regio;

Daarnaast zijn wij een lokale bakker en doen graag iets terug voor de gemeenschap. Zo zijn we onder andere sponsor van VCB (Voetbalclub Biezenmortel) en een aantal andere (sport)clubs.

Met verse groet,

Team Leo Geerts

Bakkerij Leo Geerts
Capucijnenstraat 25
5074 PE  BIEZENMORTEL

Heeft u vragen?
Bel 013-5111458 of stuur ons een e-mail of bericht.

Uiterste besteltijd
U KUNT VANDAAG TOT 13.00 UUR UW BESTELLING PLAATSEN VOOR MORGEN

Veilig betalen
iDeal